Öröm az ürömben: veszprémi játékosok a legjobb hét között

2017. április 10., 13:03 szerző: Leitner Vera
komment
Breszt – A 26:21-re végződő vasárnap esti Vardar–Veszprém meccs ugyan nem hozta meg a várva várt zsinórban harmadik SEHA-liga bajnoki címet, ugyanakkor a csapat nincs elkeseredve.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Jól megérdemelt győzelem volt, a Vardar minden szezonban egyre jobb lesz és egyre közelebb kerül a Bajnokok Ligája Final 4-hoz. Ők most jobbak voltak, de reménykedünk még egy meccsben ellenük a BL Final 4-ban Cologne-ban. Jó úton haladunk, a vereség ellenére – nyilatkozta Javier Sabaté, a Veszprém edzője.

– Rendkívül kemény meccs volt ez egy nagyon jó Vardar ellen. Természetesen nem lehetünk elégedettek a veszteséggel, de azt érzem, van ebben valami jó is, mert ez majd visszahúz minket egy kicsit a földre – mondta el Dragan Gajic, aki úgy véli, a vasárnapi vereség rávilágít, miben kell a bakonyiaknak még jobbakká válniuk, s ez segít majd, hogy rákészüljenek a BL végső meccseire.

– A Vardar megérdemelte a győzelmet, sokkal jobbak voltak, mint mi. Ha egy döntőben összesen 21 gólt lősz, akkor nem nyerhetsz; gyengék voltunk támadásban. Most meg kell erősödnünk csapatként, mivel fontos hétvégék állnak előttünk. Nagyon remélem, hogy találkozunk még Clogone-ban – tette hozzá a Veszprém jobbszélsője.

– Nehéz dolog egy döntőt elveszíteni, de be kell látnunk, hogy a Vardar jobb volt ma és talán az egész SEHA-ligában – mondta el Momir Ilic, a Veszprém balátlövője. Sikerült az utolsó 10–15 percig mellettük maradnunk, amikor is néhány hibáinkat követően lőttek néhány könnyű gólt. Ez minden eldöntött.

A döntő után azonban külön örömként említhető, hogy a SEHA-liga Final 4-jának legjobb játékosaiként a Telekom Veszprém csapatából Mirko Alilovic kapus és Andreas Nilsson beálló kapott díjat, Nagy László pedig legjobb védőjátékosként került be az All Starok közé.

Leitner Vera

2017. április 10., 13:03 szerző: Leitner Vera

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...